Miként a Telihold éjszakájának, úgy az Újhold éjjelének is megvan a különleges hatása

A dinamika napja, az éppen növésnek induló Hold fénye erősödik, és új, kreatív energiával tölt fel. Ez az időpont felel meg legjobban a tervek megvalósításának, a kezdetnek. Tervezni magánéletben és üzleti életben egyaránt ilyenkor érdemes. Lépésről lépésre, – ahol az első 12 napban –  a gyarapodás fázisában kell minden innovatív, újító célt kitűzni, és elérésébe belefogni.

Elfogadod az Újhold támogató energiáit?
Érdemes, mert Újhold az egyben a megújulás ideje is

Ilyenkor könnyebb az új dolgok felé lépni, és ezáltal előmozdítani a gyorsabb pozitív változások megjelenését.

A megújuláshoz persze először a régi rossz mintákat, visszahúzó energiákat kell elengedni, utána pedig a vágyott dolgokat „beengedni” az életedbe.

Az pedig, hogy a vágyott dolgok milyen tempóban érkeznek meg az életedben bizony függ attól, hogy a vágyott dolog és közted mennyire tiszta az út, hiszen egy szeméttel és fel, fel bukkanó problémákkal teli úton sokkal nehezebben találtok egymásra vágyad tárgyával.

Szóval a vágyak gyors megvalósulása érdekében, egyfajta útmutató iránnyal kell tisztában lenni, és bizony gyakran terelgetni is kell azokat, hogy a megfelelő mederben áramoljanak feléd a vágyott dolgok. (amelyeket sajnos, sok visszahúzó negatív energia, akadályozó emberi kapcsolatok nehezíthetnek.)

És egy másik nagyon fontos kérdés Önmagadhoz, hogy

  • megengedem magamnak, hogy megérdemeljem azt a vágyott dolgot?
  • teljes szívemből el tudom képzelni, bele tudom magam élni, hogy az már az enyém?

 

Ha esetleg ezekre még csak 90%-os a válaszod, akkor első körbe érdemes a ’Megengedéssel’  foglalkozni.
Mert addig a mantrák sem tudnak működni.

 

Honnan tudhatod, hogy a vágyott dolgok nem a megfelelő úton érkeznek hozzád?

 

Tekints rá életedre, vágyaidra, és figyeld meg melyek azok amik régóta nem oldódtak meg. Ezeknél bizonyos, hogy nem a megfelelő úton jönnek feléd, illetve nem a megfelelő úton haladtok egymás felé. Vagyis nem vagytok egy „hullám hosszon”, nem rezegsz együtt azzal amire szíved mélyén vágysz.

** Ennek oka, hogy olyan negatív rezgések vannak jelen az életedben, amelyek akadályoznak, és emiatt energia szinted gyakran leeshet. Alacsony energia szinttel viszont nagyon nehéz ráhangolódni vágyaidra.

Mert amikor „egy hullámhosszon” vagy vágyad tárgyával, akkor olyanok a rezgéseid mint a vágyott dolognak, és ilyenkor a vágyak gyorsan megvalósulnak, minden „klappol”, minden a helyén van, és szinte az öledbe hullik a pozitív változás öröme.

*** Ha a vágyaid lassan vagy nehézkesen tudnak csak megjelenni a tapasztalatodban,
sok idődbe és energiádba telik amíg megjelenik a vágyad az életedben akkor biztos, hogy nem vagy összehangolva a vágyaddal.

Te is szeretnél összhangba kerülni a vágyaiddal, hogy azok gyorsabban jelenjenek meg az életedben? 

vagy

Szeretnél a szőnyeg alá söpört dolgokkal ‘szembenézni’?. (Ezeknél a technikáknál nem kell újra átélned, a szodra rossz érzés oldódik, alakul át)
(Azok előbb-utőbb megmutatják magukat és lehet már egy nehezített pályán)

Nézz körbe, hogy én milyen technikákkal lehetek a segítségedre:

Egyéni hangfürdő (Hangmasszázs)
Ringatás – Holistic Pulsing (Lélekmasszázs)
Metamorf masszázs

 

A rossz szokás is letehető ekkor

 

Az emberre, állatra és növényre ható különös impulzusok rövid időszaka uralkodik:

  • aki például ilyenkor 1 napig böjtöl, sok betegséget megelőz, mert a test méregtelenítési készsége ilyenkor a legmagasabb.
  • ha a beteg fákat ezen a napon vágjuk vissza, meggyógyulhatnak
  • ha rossz szokásainkat sutba akarjuk dobni, ez a nap alkalmasabb kezdet szinte minden más napnál.

Itt két fontos kérdést kell feltennie a leszokónak, mert különös akadályak magasodnak a levetkőzése elé. Leszokni lehet az alkoholról, dohányzásról, „többé nem leszek haragtartó”, „többé nem fogok sokat enni”, „mától többet sportolok”, „többet fogok törődni a gyermekemmel”, és így tovább.

  1. kérdés – Valóban hiba az a hiba, amitől meg akarsz szabadulni?

 Talán azzal a kívánságoddal, hogy meg akarsz változni, csak a társadalmi konvencióknak engedelmeskedsz, amelynek semmi köze saját természetedhez. Talán erős, temperamentumos ember vagy, aki állandóan arra kényszeríti magát, hogy ne vegye figyelembe saját természetét?

A rossz szokások gyakran csak azért „rosszak”, mert arra ‘idomítottak’ bennünket, hogy rossznak tekintsük azokat.

2. kérdés – Mi az oka, hogy meg akarom szüntetni?

Talán kissé provokatívan hangzik: ha találsz racionális választ, akkor tegyél le a szándékodról. Az egyetlen dolog, ami valóban számít, a belső elhatározás, a világos belső szándék. Minden de…, ha…, mert… nélkül. Ha azért döntöttél így, mert „ez az egészséges, mert a mamának/papának/barátomnak/ saját magamnak be akarok bizonyítani valamit, mert utána jobban fogok kinézni”, akkor máris leraktad elhatározásod sikertelenségének alapköveit.Még ha sikerülne is latba vetned minden erőd, önuralmad és szívósságod saját magad ellenében, akkor is vagy megint vissza fog térni, vagy egy másik helyen – talán még nagyobb kárt okozva – tűnik fel újra.

Gyakran a hiúság, a félelem, a büszkeség és a mohóság a rossz szokások feladásának mélyebb okai.

Ha tehát le akarsz vetkőzni valamilyen rossz szokásod, akkor nézz vele nyugodtan és higgadtan szembe.
Vizsgáld meg minden oldalról.
És azután döntsd el, hogy felhagysz-e vele (vagy mégsem).
Hogy miért?
Azért, mert ez a te akaratod.
Kész, vége.

Ezek is érdekelhetnek:
A Nő és ciklusa
Hangmasszázs
Ringatás
Metamorf masszázs