Merülj el a csodálatos hangokban,
és engedd, hogy elmossák a hétköznapok feszültségeit.

Hangmasszázs – rezgések testednek, lelkednek

Vágysz a nyugalomra, néha egy kis zavartalan egyedüllétre?

Úgy érzed, szétszakadsz a mindennapok elvárásaitól, munka, család, párkapcsolat? Szeretnél egy időre semmit tenni, csak feküdni és Magaddal lenni? Hagyni, hogy körül öleljenek a hangok, lágyan betakarva a Lelked? A hangok segítik csökkenteni a stresszt, megváltoztathatják a tudatállapotodat. Segítségükkel kapcsolódhatsz a bensődhöz, a belső hangodhoz, ha ezt meghallod és hallgatsz rá, vezet Téged az életedben.

A hang egy olyan energiagyógyászati eszköz, amely megteremti azt a teret, amelyben az emberek képesek több szinten gyógyítani magukat. A nyugalmat, az öngyógyító folyamatokat segítik hangtáljaim rezgései.

Egyéni hangfürdőnek vagy ahogy én szeretem nevezni hangmasszázsnak hívják, mikor a tálakat a testedre is ráteszem és a tálak rezgését közvetlenül érzed meg.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből áll és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre.

A bőrön keresztül hatolnak testünkbe a rezgések, eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a sejtmembránt, így segítve a sejtek közötti áramlást és a méregtelenítő folyamatokat.

A hangmasszázs másik hatása, hogy a folyamatos felhangokban gazdag hangzás könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatja az agyat alfa, és théta hullámokkal rendelkező állapotba. Ez az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapot jótékonyan hat testi, lelki és szellemi működésünkre. Agyműködésünk kikapcsol minden készenléti, vagy stressz-állapotot. Megtörténik az elengedés, a teljes lazulás.

A hangtálakból egyenletes ritmusban áramló hang és rezgés segíti a szerotonin és az endorfin felszabadítását, és folyamatos szétáramlását is. Boldogságérzet árad szét bennünk. Az érzelmek harmonizálása által a test is egészségesebb lesz. Ahogy jobb hangulatba kerülünk, ahogy oldódnak a félelmeink, úgy ez a lelkiállapot a testet és a lelket is egészségesebb működésre hangolja. Pozitív hatást gyakorol az izomtónusra, a pulzusra, a vérnyomásra. Ennek következtében az immunrendszer aktivizálódik és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

Más technikákkal kombinálva segíti a hozzáférést a sejtmemóriához, ezzel megnyitva az utat a betegségekben tárolt érzelmi stresszek oldásához, feldolgozását, elengedéséhez.

A hangtálas kezeléseknél, mivel mérhető fizikai energia bevitelről van szó, a placebó-hatást kizárhatjuk.

Miben segítenek a hangtálak rezgései?

• Stressz okozta feszült állapotok, fizikai kimerültség megszüntetése
• Immunrendszer erősítése
• Energiablokkok oldódása
• Fájdalomcsökkentés
• Alvászavarok megszüntetése
• Emésztési szabályozás, alhasi görcsök oldódása
• Keringési zavar, magas vérnyomás helyreállítása
• Tanulási nehézség, koncentráció, motiváció javulása
• Pánikbetegség
• Ismeretlen eredetű szorongások oldása

A hangtálak kellemes, harmonikus hangjai megnyugtatják a szellemet, a lágy rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és egy jóleső ellazuláshoz vezetnek.

Főbb hatásai:

 • Minden stressz okozta feszültség és probléma oldása, energia blokkok oldása
 • Háti és deréktáji fájdalmak fellazítása és megszüntetése
 • Nyaki és vállizomzat lazítása, fejfájás megszüntetése
 • Az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldása
 • Öngyógyító folyamatok beindítása, immunrendszer erősítése
 • Szorongásos állapot megszüntetése, alvászavar
 • Bal és jobb agyféltekét harmonizálja
 • Az ősbizalomhoz visszajuttat. A szorongást az ősbizalom oldja.

Az ősbizalomhoz való viszonyunk rendeződik.

Mi is az az ősbizalom?

Minden ember első ősbizalom érzését, akkor tapasztalhatja meg, mikor már a fogantatáskor a szülők örömmel várják. Már az első perctől átélheti a magzat az édesanyával az egységet és ebből fakad az ősbizalom. Ez azt szolgálja,hogy az ember, amikor bajba jut,vagy akár kisebb problémával találja magát szembe, akkor tudatos morfondírozás nélkül szinte automatikusan bízik magában,az életben, a világban. Ha ennek az átélése sérül a magzati korban, akkor hiányozni fognak az egészséges öntudatú ember talpraesett ötletei, ifjú korában környezetétől csak rosszat vár.

Várandós nők számára nagyszerű lehetőség, élmény a magzattal történő egymásra hangoltság és egység megtapasztalására

Mikor nem ajánlott a  hangmasszázs?

 • súlyos szívproblémák (pacemaker, szívritmus probléma)
 • mélyvénás trombózis – visszér, ami nagyon sérülékeny
 • epilepszia, pszichiátriai kezelés – felszínre jöhet a mélyben meghúzódó probléma

Gyermekeknél is használható

 • tanulási nehézségek (pl.: figyelem, koncentráló képesség zavar)
 • viselkedési rendellenességek (pl.: szorongás, agresszió, emocionális visszavonulás, túlmozgás)
 • kommunikációs problémák- segítik a motorikus fejlődést, csökkenti a meglévő mozgásszervi zavarokat
 • beszéd, írás, olvasási problémák esetén- segíti a koncentrációt

Eddigi tapasztalat, hogy gyermekeknek sokkal kevesebb idő is megfelelő lehet. A gyermek 12 éves koráig az édesanyát is szükséges kezelni.

Ahogy az édesanya van, úgy van a család is. Az egyensúlyt az édesanya energiája határozza meg.

14 éves korig szülői felügyelettel történnek a kezelések.

Várandós nők és a hangtál

Várandós nők számára nagyszerű lehetőség, élmény a magzattal történő egymásra hangoltság és egység megtapasztalására.Itt teljes mértékben a baba irányít, ő jelzi mekkora rezgésre van szüksége. 🙂

A kezelés menete, hatása testi és lelki szinten

A kezelés masszázságyon történik. Kényelmes öltözék viselete ajánlott, lehetőleg olyan ruhát viselj ami pamutból van, lehetőleg hosszú nadrág, hosszú ujjú póló és tiszta zokni.

Mielőtt elkezdjük a hangmasszázst, megelőzi egy beszélgetés. Beszélgetünk rólad, arról a témáról, amivel dolgozni szeretnél, Majd jön a hangmasszázs, ami 50 – 60 perces. Ezalatt ellazulsz, egyre mélyebbre haladsz befelé, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát..

A hangtálak különböző frekvenciával rendelkeznek. A hangtálak rezgése mélyen áthatol a bőrön, az izmokon, eljut a szervekhez, egész a sejtekig, és visszaállítja az eredeti, egyéni rezgésüket. A vibráció lágyan masszírozza az akupunktúrás pontokat, a meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát. A hosszan tartó, felhangokban gazdag rezgő hang hamar egy nyugodt, meditációs atmoszférát teremt.

Egy alkalom tehát kb. 1,5 órát igényel.

“A hangtálak az első pillanatban magukkal ragadtak. Bevallom őszintén, először egy picit szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy hogyan is lehet hanggal masszírozni – de amint meghallottam az első hangot, magával ragadott. Sosem tudtam volna elképzelni, hogy ilyen földöntúli, csodaszép és megnyugtató hangokat lehet elővarázsolni egy egyszerűnek tűnő tálból.
Nem csak a hang dolgozik rajtad, hanem a tál rezgése is. Kellemesen simogatja, nyugtatja a testet, miközben a hangok kipucolják a fejedből az összes negatív gondolatot, és megtöltik pozitív energiával az egész aurádat.
A másfél órás masszázsnak olyan erős lazító hatása volt rám, amit korábban soha nem volt alkalmam megtapasztalni ebben a fizikai testben. Mélyebb, mint a legmélyebb meditáció, mert erőlködés nélkül köt össze önmagaddal.
Szívesen írnám fel receptre mindenkinek, de főleg a szkeptikusoknak!”

Tapasztalatok, ajánlás

Ha csak a kíváncsiság hajt, vagy pihenésre vágysz, akkor az 1 órás alkalom is megfelelő lehet. Az igazi megtapasztalás, amikor úgy érzed a csontodig hatolnak a rezgések, általában 3 alkalom után történik meg. Természetesen ez is egyén függő.

Ha valamilyen (krónikus egészségügyi, lelki eredetű, beragadt érzelmi, stb.) probléma megoldásán kezdesz el dolgozni, akkor érdemes 1,5 órás kezelésekre jönni, 3-6 hónapot rászánva a gyógyulásra. Az elhatározás, a szívből jövő döntés nagyon fontos, de az első lépés megtétele fogja hozni az élményt, ami már energiát ad a továbbhaladáshoz.

Szeretettel várok nőket, férfiak, gyermekeket 9 éves kortól (szülői jelenléttel).

Árak:

60 perces foglalkozás: 10.000 Ft

90 perces foglalkozás: 15.000 Ft                    Az első alkalom után van lehetőség 5 alkalmas bérlet vásárlására: 67.500 Ft

 

Metamorf masszázs

Ringatás

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Adataid a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Bejelentkezés, érdeklődés telefonon:

+36 70 978 0022

Az oldalon található kezelések, információk és javaslatok kizárólag a közérzet javítását szolgálják, nem minősülnek gyógyító beavatkozásnak, terápiának, és nem helyettesítik az orvosi kezelést! Tüneteivel javasolom, hogy forduljon háziorvosához, vagy szakorvoshoz!

E-mail:
sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 70 978 0022

Cím:
1032 Budapest, Vályog u. 9

Copyright @ 2018 - 2021 SprokAndrea - Rezgések