Szeretettel köszöntelek!

Emlékszem, mikor még kicsi voltam, talán óvodás, azt ‘gondoltam’, hogy minket valaki felülről rakosgat ide-oda, terelget, irányít mint egy sakkfigurát.

Vallom, hogy nem vagyunk egyedül.

Van körülöttünk valami/valaki, ami segít, irányít, mutatja az utat, jeleket küld.

Rá kell(ett) ébrednem, hogy az eseményeket, tudatalatt vagy akár tudatosan, én hívom az életembe, hogy emlékeztessen, tapasztaljak, fejlődjek. Ha vállalom, hogy “Ezt én tettem”, akkor lesz erőm változtatni rajta. Hiszem, hogyha az élet nehézséget ad, abban ott van a szépség, amit észre kell, lehet vennem. És ha megláttam, máris más a hozzáállásom a történtekhez, és ez a megváltozott hozzáállás, megváltoztatja a lelkiállapotomat is.

Segítőnek érzem magam, hogy a fejlődési utadon irányokat mutassak és Te eldönthesd, megérezd merre haladj tovább.

” Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az elhatározás tőlünk függ.”

Szakmai tanulmányaim, tapasztalataim

A húszas éveim közepén kezdtem az önismeret útjára lépni. Louise L. Hay: Éld az életed című könyve sokat segített a kezdeti lépésekben. Ekkor kezdett el derengeni, hogy az én egyik feladatom, segíteni az embereknek. Akkor még nem tudtam hogyan, így először egy reflexológus tanfolyamot végeztem el, majd ezt követte a svéd-, sport-, szék- , thai masszázsok. Ahogy egyre jobban belemélyedtem az adás örömébe elkezdtem más irányból is közelíteni a témához és elvégeztem Domján László Agykontroll tanfolyamát, Majd Kövesi Péternél a tradicionális Reiki I., II., mesteri -t, ahol univerzális energiákkal kezdtem el ismerkedni.

2011-ben Sri Vijaya Anandnál Kaya Kalp jógaoktatói képzésben vettem részt és jógaoktató lettem. Ezen belül légzéstechnikákkal, csakra terápiával, ájurvédával is megismerkedtem. És ezen időszak alatt talált meg a hangtál. A fejlődésem pedig egy új irányba, a hangtálak felé vezérelt. Kalmár Andreától (www.hanghid.hu) tanultam meg a tálakkal való kezelést.

Hosszú időnek kellett eltelnie, hogy letegyem azt a gondolatomat – nevezzük nagyképűségnek – , hogy nekem nem kell segítség. De azért egyszer csak elindultam. Kineziológus, családállítás, majd a tanfolyamok sokat segítettek, majd el mertem menni végre egyéni kezelésekre tisztán látó, érző, halló emberekhez.

2016-ban egy videó (Pozsgai Nikoletta – AranyAsszony) világított rá, hogy mennyire fontos, hogy a nők foglalkozzanak a nőiségükkel, hogy elfogadják ezt a női minőséget amibe most születtek. AranyaAsszony tanfolyamokon vettem részt, majd ez év végén Tar Teréz Elina, tisztánlátó, halló, érzékelő (www.tarterezelina.hu) nőiséggel kapcsolatos programjain, oldásain segítettem a hangolódást a hangtáljaimmal, tartottam hangfürdőket.

2017-ben kezdtem el foglalkozni a ringatással (holistic pulsing).

2019-ben a metamorf masszázzsal ismerkedtem meg, ami a rezgések egy nagyon kifinomult változata.

Ahogy a technikáim finomodtak, úgy finomodtam én is, egyre érzékenyebb lettem.

És igen, a videó, ami rámutatott arra, hogy a nőiségemmel foglalkozni kell. Most már tudom, hogy erre egyre nagyobb szükség van a világban. A nők NŐK, ne harcoljunk ellene. Más feladatokkal, más gondolkodással vagyunk megáldva, mint a férfiak. Az élet is megmutatta, hogy akik hozzám jöttek, ott vagy a nőiséghez való viszonyukat, vagy a bennük lévő női oldalt kellett egyensúlyba hozni a bennük lévő férfi oldallal. Sokat dolgoztunk a kettes csakrával vagy ahogy még nevezik szex csakra, szakrális csakra.

2021 tavasza, a sors Gyebrovszky Klárát küldte az utamba (http://www.marialovagrend.hu/specialis-tanacsadok/3-gyebrovszki-klara/), akinek a táborában fantasztikus hangfürdőket tarthattam egy jurtában.

2021-ben célomnak tekintem, hogy minél több embernek segíthessek összekapcsolódni lelkével, szívével, vállalva, megélve vágyait. Ha rám találtál, nem véletlen. Neked van egy ‘csomagod’, kérdésed, témád amit feltehetően át kell nekem adnod, és én irányt adok a megoldáshoz. Egy másik kérdésednél, más fog tudni majd segíteni. Akit éppen akkor “megtalálsz”. A cél, hogy előbb-utóbb magadban megtaláld a választ. Például a jóga is arra tanít, hogyan teremtsünk kapcsolatot a belső énünkkel, intuíciós képességeinket fejlesztve hogyan váljunk önmagunk mesterévé. Úgy vélem azért vagyunk a Földön, hogy segítsük egymást a fejlődésben.

Bár nem én gyógyítok, én csak a rezgésszámot növelem a testben különböző technikákkal. A gyógyulás ott megkezdődik, mikor elindulsz valamerre,mert nem érzed jól magad a bőrödben. Majd ott folytatódik, hogy meghozod a döntést, hogy nem “mész” vissza a régi rezgésszintedhez, hanem lépéseket teszel előre, változol. Amúgy még az is jelzii, hogy a gyógyul elindul, mikor az energiaelzáródás megszűnik, és/vagy a test átáll egy magasabb rezgésszámra. Mint mikor az akkumulátorban kevés az energia, és töltőre tesszük.

Szerintem minden gyógyítás öngyógyítás, mert tőled, a hozzáállásodtól függ minden :-).

Számomra fontos a Test-Lélek-Szellem egysége, egyensúlya. Ehhez keressük a számodra megfelelő rezgéseket.

Intuícióból dolgozom, így akár ötvözöm is a többféle rezgést.

Szeretettel várok nőket, férfiak, gyermekeket 9 éves kortól (szülői jelenléttel).

Hitvallásom, munkamódszerem

Én is vallom, nem lehetsz beteg anélkül, hogy valamilyen szinten ne magad okozd a betegségedet, és abban a pillanatban javulni fog az állapotod, amint úgy döntesz – a szívedből jövően hozol egy elhatározást -, hogy most már elhagyod a betegséged, és meggyógyulsz.

Intuitívan dolgozom, így van hogy keverednek a különböző technikák egy-egy találkozó során.

Járom az utam, kérek segítséget, tapasztalok, tanulok, fejlődök, botladozom, elesek, felállok…

“Ha változtatnál a világon, kezd magaddal a változást és a világ változik utánad.”

 

Kívánok csodás megéléseket, felismeréseket az életedben!

Köszönöm, hogy itt vagy!

“Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, frekvenciákban és rezgésekben!”
Nikola Tesla.

E-mail:
sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 70 978 0022

Cím:
1032 Budapest, Vályog u. 9

Copyright @ 2018 - 2021 SprokAndrea - Rezgések