Vedd észre a tudatalattidból származó hiedelmeket,
és kapcsold ki, amire nincs szükséged.

Metamorf masszázs – érintés a lelkednek

Ha még nem jártál a Kezdőoldalon, kérlek először azt olvasd el!

Mit alakít át a Metamorf masszázs? Elsősorban a tudatalattinkban működő, gyermekkorban rögzült mintázatokat, amik felnőttként már inkább gátolnak minket. Olyan félelmek és önkorlátozó hiedelmek, melyek kiváltó okára már nem is emlékszünk.
Ebben a masszázsban az az érdekes, hogy nem is kell konkrétan tudnod vagy megnevezned ezeket a régi okokat. A kezelés után egyszerűen azt veszed észre, hogy a közérzeted sokkal jobbá válik, optimistább, nyitottabb leszel.

“7 éves korig a gyermekeknél a tudatalatti elme dolgozik, a tudatos elme nincs jelen. Ez az állapot, amikor letöltjük az információkat. nézzük a szülőket, és mint egy videókamera felvesszük, rögzítjük, másoljuk amit csinálnak. Ha jól viselkednek azt rögzítjük, ha rosszul, azt. A programozás már a méhben, a születés előtt elkezdődik. Például ha a várandósság alatt zenét játszunk, akkor a baba ismerni fogja azt. Tehát már akkor elkezdenek tanulni, mielőtt megszületnek.( Dr Bruce Lipton )

“Ha megvizsgálod az életed, és mindazt ami feléd árad, azok azért jönnek feléd, mert van rá egy programod. De a dolgok, amikre vágysz, jó munkahely, párkapcsolat, egészség megszerzésével problémád van, az azért van, mert a programod nem támogatja ezek létrejöttét….” (Dr Bruce Lipton)

A program felülírásának egyik módja lehet a metamorf masszázs.

95%-a az életünknek a tudatalatti elme programjából származik, tehát a tudatalatti elme a főnök, DE felül tudjuk írni, amikor az nem minket szolgál.

A gerinc reflexpontjainak érintésével hatok a tudatalattiban elraktározódott sokkokra, félelmekre, szégyenérzetekre, bűntudatokra, azaz a blokkokra. Amikre lehet nem is emlékszünk, mert annyira rég’ tapasztaltuk, de hatásuk, mint egy gát akadályt képez életünk boldog, kiegyensúlyozott, egészséges alakulásában.

Kifejezetten ajánlott:

 • férfiaknak
 • depresszóiban szenvedőknek
 • pánik betegséggel küzdőknek

Az érintés már önmagában is gyógyít. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a rendszeres testi érintés hatására oldódik a stressz, nem alakul ki depresszió, erősödik az immunrendszer, jobban gyógyul a beteg, az egészséges ember pedig kisebb eséllyel betegszik meg, és jobban alszik.

A modern világ embere már szinte mindentől szorong. A munkahelyi stressz, a magánéleti problémák, az emberi kapcsolatokban előforduló konfliktusok mind-mind előidézhetik az állandó aggodalmat és a negatív gondolkodást. Ezen kívül az öröklött tényezők és a neveltetés is előcsalogathatja belőlünk azt a folyton idegeskedő, és ezzel másokat idegesítő személyt, aki köszönőviszonyban sincs azzal, akik valójában vagyunk.

A lábfej meghatározott pontjain a testünk összes szervének a reflexpontja megtalálható. A tenyéren, fejen ugyan így.

A metamorf masszázsban a gerinc reflexpontjait érintem nagyon lágyan a lábfej belső részén, a kézfejen és a fejen, így stimulálva a gerincet – a tudatalatti vélt helyszínét – , fellazítva a blokkokat. Az érintés által keletkezett energiahullám kilöki ezeket a fellazult gátakat. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Mindaz a kellemetlen hatás, ami a fogantatásunktól életünk során ér minket (sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások ) elraktározódik a tudat alatt.

Lelki blokk lehet minden olyan történés, pillanat az életedben, ami:

 • fájdalmat okozott
 • nem értettél meg
 • ahol nem tudtad megvédeni magad
 • ahol szégyellted magad
 • traumák
 • lelkiismeret furdalások
 • szeretet megvonás

Általában ezek nem szándékosak, nem is vesszük észre és körülbelül 4 éves korunkig szerezzük be.

Ezek a lelki blokkok, akadályozzák az energiaáramlást. Egy idő után energiahiány lép fel, ami kihat a tudatunkra, a mindennapi életünkre, és akár testi problémákat, betegséget is okozhat.

Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval, pánikbetegséggel küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.

Eljöhet az életünkbe az a pillanat, amikor átalakuláson, “metamorfózison” kell keresztülmennünk, vagy magunkban szükséges valamit átalakítanunk fejlődésünk, továbblépésünk érdekében. Én, mint katalizátor veszek részt a folyamatban, mellyel elindul egy energetikai hatás, ami elindítja az öngyógyítás folyamatát.

Ez a terápia minden korosztály számára javallott, a terhesség alatti időszaktól a csecsemőkön át az idős korig. Segít a stressz, a depresszió, a szorongás feloldásában, mindenféle betegségek esetén, beleértve a rákot, és a halálos betegeket is, mert segít megérteni az adott helyzetet, a halálfélelmet, annak elfogadását.A kezelés alapja a láb területe, amely kapcsolatban áll az egyén szellemi és érzelmi részével. Ezzel a technikával az egyénben a mentális és érzelmi stressz felszabadul, egyfajta megkönnyebbülést érez, ami a testi ellazuláshoz vezet.Eltávolítva a gátoló blokkokat az egyén visszanyeri életerejét, így beindul az egyén öngyógyító képessége. A hatás kellemes, pihentető, kényelmet, rugalmasságot, biztonságot és teljességet biztosít. Alkalmas azoknak is, akik pusztán változtatni szeretnének az eddigi életükön, növelve a saját életminőségüket. A módszer ebben az átalakulásban segít.

Kíméletes, de nagyon hatékony.

Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is. Kontraindikáció nincs.

Ez a masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

Miben segíthet?

 • pszichoszomatikus tünetek
 • pánikbetegség
 • rendszeres végtaggörcsök
 • allergia
 • asztma 
 • autoimmun betegségek
 • cukorbetegség
 • csont-és fogproblémák
 • depresszió
 • epe-emésztési gondok
 • a gyomorfekély
 • hajhullás
 • idegbecsípődések
 • ízületi problémák
 • körömrágás
 • máj probléma
 • szívritmus zavar
 • torok-és fülfájás
 • vese
 • vérnyomás problémák

A kezelés menete

A kezelés masszázságyon történik, ruhában, zokni nélkül. Egy pléddel letakarlak, hogy az ellazulás könnyebben menjen. Halk zene és egy könnyed ráhangoló, feszültség levezető vizualizálás után érintem a jobb majd bal lábad, jobb majd bal kezed, a fejed és az arcod. 

Mielőtt elkezdjük a masszázst, megelőzi egy beszélgetés. Beszélgetünk rólad, arról a témáról, amivel dolgozni szeretnél, Majd jön a kezelés, ami  30 – 60 perces. Ezalatt ellazulsz, egyre mélyebbre haladsz befelé, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát..

” Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az elhatározás tőlünk függ.”

Egy ilyen pozitív döntési lehetőség a metamorf masszázs. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a gyógyulás.

Én, mint katalizátor veszek részt. A gyógyulás a Te dolgod. Az érintéssel egy energetikai hatást indítok el, mely az öngyógyító folyamatokat mozgósítja.

Tapasztalatok, ajánlás

Ha valamilyen (krónikus egészségügyi, lelki eredetű, beragadt érzelmi, stb.) probléma megoldásán kezdesz el dolgozni, akkor érdemes 3-6 hónapot rászánni a gyógyulásra.

Az elhatározás, a szívből jövő döntés nagyon fontos, de az első lépés megtétele fogja hozni az élményt, ami már energiát ad a továbbhaladáshoz.

Szeretettel várok mindenkit, akit megérintettek-e szavak.

Árak, kedvezmények:

60 perces foglalkozás: 10.000 Ft                    Az első alkalom után van lehetőség 5 alkalmas bérlet vásárlására: 45.000 Ft

90 perces foglalkozás: 15.000 Ft                    Az első alkalom után van lehetőség 5 alkalmas bérlet vásárlására: 67.500 Ft

 

 

Ha nem vásárolsz bérletet,

a 3. alkalom után ajándékba kapsz egy 20 perces Egyéni hangmasszázst,

                       VAGY

az 5. alkalom után ajándékba kapsz egy 40 perces Egyéni hangmasszázst

 

Ringatás

Hangmasszázs

 

 

 

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Adataid a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Bejelentkezés, érdeklődés telefonon:

+36 70 978 0022

Az oldalon található kezelések, információk és javaslatok kizárólag a közérzet javítását szolgálják, nem minősülnek gyógyító beavatkozásnak, terápiának, és nem helyettesítik az orvosi kezelést! Tüneteivel javasolom, hogy forduljon háziorvosához, vagy szakorvoshoz!

E-mail:
sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 70 978 0022

Cím:
1032 Budapest, Vályog u. 9

Copyright @ 2018 - 2021 SprokAndrea - Rezgések