Tapasztald meg a gyengédség erejét,
a ringatás elfeledett, megnyugtató és örömteli élményét.

Ringatás – Lélekmasszázs – Holistic Pulsing –
Andi-KÁMMAL

 

Ha még nem jártál a Kezdőoldalon, kérlek először azt olvasd el!

Holistic pulsing

A gyengéd ringatás, mely egy szeretetteli, elfogadó és biztonságos környezetben történik, közvetlenül az idegrendszerre hat. Egy egyszerű és mégis mélyreható technika. Felnőtt korban is ez az egyik leggyorsabb ellazítási módszer.

Az ellazult testben automatikusan beindulnak a regeneráló folyamatok. Az érintéssel pedig oxitocin szabadul fel, amit boldogság hormonnak is szoktak nevezni, mivel a boldogságérzet kialakulásához nyugtató hatásával és a stressz csökkentésével járul hozzá. Ebben a biztonságos környezetben az elfojtott, blokkolt érzelmek felszínre kerülnek és feloldódnak.

 

„Ez a fajta terápia mindazt a feltétel nélküli szeretet nyújtja, amit évszázadok óta megtagadunk a testünktől. Nem követel semmit, nem erőltet semmit, nem kér semmit, és még csak meg sem próbálja megváltoztatni a dolgokat – emiatt csodálatos dolgok bontakoznak ki.”

Mi is valójában a Gyengédség Hatalma, a Holistic Pulsing?

Vagyis a Lélekmasszázs, ami egy manuál terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

Kinek javallott a lélekmasszázs?

A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly. A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a Pánikbetegség, a Depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stresszoldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.

Ez egy sokoldalú módszer és technika kapcsolataink megújítására és meggyógyítására. Fizikai és mentális egészségünk javítására, önmagunk fejlesztésére és arra, hogy ráébredjünk a bennünk rejlő lehetőségekre.

A ringatás, lélekmasszázs lényege

A kezelés masszázságyon történik. Kényelmes öltözék viselete ajánlott, lehetőleg olyan ruhát viselj ami pamutból van, lehetőleg hosszú nadrág, hosszú ujjú póló és tiszta zokni.

A testen végig haladva folyamatos ringató mozgásokat végzek. A ringatás sebessége megközelíti a magzati szívverés ritmusát, ami percenként kb. 120-160 összehúzódást jelent.

A ringatás technikája teszi a kezelést az egyik legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszerré az idegrendszerre gyakorolt szinte hipnotikus megnyugtató hatása miatt. A folyamatos ringatásból szinte súlytalanná válunk és ismét olyan érzésünk támadhat, hogy a meleg és biztonságos anyaméhben vagyunk. A ringatás sok szinten képes hatni azáltal, hogy mélyen ellazult állapotba kerülünk.

Mielőtt elkezdjük a kezelést, megelőzi egy beszélgetés. Beszélgetünk rólad, arról a témáról, amivel dolgozni szeretnél, Majd jön a ringatás, ami 60 – 70 perces. Ezalatt ellazulsz, egyre mélyebbre haladsz befelé, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát..

 

Tapasztalatokról, élménymegosztásokról itt olvashatsz: Tapasztalatok, élmények

Miben segíthet a Holistic pulsing?

 • Segíti a hörgők megnyílását, javítja a tüdő és a szervezet összes sejtjének oxigénellátását.
 • A folyamatos rezgés visszaadja a gerinc csigolyáinak a megfelelő mozgékonyságot, melynek hatására kiegyenesedik a gerinc, megszűnik a rossz tartás, a fájdalom, a szúrás. Ezenkívül serkenti a csontvelő vér és globulin termelését, melynek hatására erősödik az immunrendszer. Továbbá beindítja a méregtelenítést, hisz aktiválja a nyirokkeringést.
 • A sok stressz, a felgyülemlett feszültség, az elfojtott érzések kivezetésére is kiválóan alkalmas. Felszabadítja az érzéseket, sírást és nevetést is okozhat egy-egy testrész kezelése. Az eltemetett öröm és mélyre ásott bánat képes kitörni a lélek szorításából. Emlékképek, érzések törhetnek fel, ezáltal törölve egy-egy blokkot, mellyel nem kívántunk a tudatalattinkban foglalkozni. A test blokkjainak feltérképezésével egy időben az adott problémákat is kezeljük. Ebből a szempontból a Holistic Pulsing mutat némi hasonlóságot a Craniális osteopathiával.

 

ZsZs Fotó

 

 • Fizikai problémák kezelése mellett a Holistic Pulsing különösen hatásos, ha a probléma érzelmi gyógyulást is igényel. Olyan akut problémák, mint pl. a pánik, vagy régóta fennálló betegségek esetén, mint pl. a depresszió, kapcsolati problémák vagy a szeretet hiányának megélése.

 

 • Balesetből származó fájdalom esetén a Holistic Pulsing ritmusos mozgása a leggyengédebb módja annak, hogy mozgásba hozzuk a gyógyító folyadékokat és ezzel felgyorsítsuk a gyógyulás folyamatát mind a krónikus, mind az akut állapotok esetén.

 

És hatékony még…

olyan sérülések esetén is, mint a merev izomzat, a beszűkült mozgások, mert a kezelés visszaállítja az ízületek mozgékonyságát. Nagyon hasznos és értékes áldott állapotban lévő kismamák számára is a kismamák nagyon szeretik és a babák is élvezik. A Holistic Pulsing erőteljes eszköz azok számára is, akik az önismeret, önmegismerés és önfejlesztés útján járnak.

A kezelés alatt a kezelt személyt szeretet, gondoskodás, melegség övezi, mint ahogy annak idején az anyaméhben volt, most újra körülölelve a magzati ritmus által. És ez az a gyengédség, amely elősegíti a gyógyulási folyamatot akár lelki akár fizikai síkon.

A folyamatos ringatás a szervezetben különböző pozitív hatásokat indít be, pl.:

 • javul a sejtek oxigén ellátottsága
 • fokozódik a nyirokkeringés
 • beindul a méregtelenítés folyamat
 • javul az immunrendszer működése
 • beindul a szervezet öngyógyító képessége, mind akut, mind krónikus betegségek esetén
 • visszaadja a gerincoszlop és az ízületek megfelelő mozgékonyságát, az ellazulás hatására oldódik ezek feszültsége és merevsége
 • különösen hatásos érzelmi jellegű problémák, mint pl. pánikbetegség, depresszió, kapcsolaton belüli problémák esetén
 • a krónikus stressz és a sok felgyülemlett feszültség a kezelés alatt oldódik, ezáltal a páciens lelki eredetű tünetei is enyhülnek (pl. izommerevség miatti nyak- hátfájdalom, fejfájás, gyomorgörcsök), mivel a lélekringatás közvetlenül a testben található blokkok oldására van pozitív hatással.

Amiben még segíthet….

A halál az élet része, ugyanakkor ehhez a témához az általános mai hozzáállás a hárítás. Ennek köszönhetően sem a betegek, sem a hozzátartozók nincsenek felkészülve a haldoklás és a halál fizikai és lelki folyamataira.

Az elmúláshoz a félelem, a düh, a szorongás, a ragaszkodás és a fájdalom érzései társulhatnak.

Ebben az élethelyzetben egy értő érintés rengeteget tud segíteni. A Ringatás során egy elfogadó, feltétel nélküli szeretet térbe kerül a beteg, ahol elengedheti magát. Ebben az állapotban felismerheti, elfogadhatja helyzetét, megbocsáthat magának, a körülötte lévőknek. A Ringatás visszahozza a csecsemőkor biztonságérzetét, mely segít a test ellazulásában. Ez a fizikai fájdalmak csökkenését is eredményezheti. Az érintés által oxitocin hormon szabadul fel, ami nyugtató és stressz csökkentő hatással bír.

Nagyon idős emberek / nagyon súlyos betegek kezelése

Előfordul, hogy a súlyos beteg energiarendszere a kezelés kezdetén olyan rossz állapotban van, hogy csak kevés energiafelvételére és továbbítására képes. Ilyenkor inkább a gyakoribb, de rövidebb idejű kezeléseket ajánlom.

Hozzátartozóknak is segítség lehet…

A Ringatást nem csak a betegek, hanem a hozzátartozók számára is ajánlom. Sokat segíthet már az előzetes gyász megélésekor, az ápolás kimerítő és kétségbeejtő pillanataiban, majd a szeretett személy elvesztése után, a gyászfolyamat idején.

A gyász időszakában neheztelés,düh, vagy depresszió érzése jöhet fel. A Ringatás engedi, hogy ezek felszínre jöjjenek, segít az elfogadásukban, csökkentheti a mély fájdalmat.

A Ringatással megelőzhető, hogy fizikai betegség formájában jelentkezzen a fel nem dolgozott gyász, vagy ​elakadjon az elengedés természetes folyamata​.​

 

 

“Mindig ámulattal töltött el, hogy egy egyszerű emberi érintés mekkora békét tud adni azoknak, akik kapják: félelmet és fájdalmat csendesít.” Polcz Alaine, Meghalok én is?

De mik azok a blokkok?

A blokkok a szervezetünkben áramló energia- vér-és nyirokkeringés útjában álló akadályok. Életünk során jó pár komoly trauma érhet bennünket, melyek egyre több és több blokkot hoznak létre a testünk különböző területén.

Az ember életében az első nagy trauma maga a megszületés, amikor is a biztonságot adó anyaméhből egy új világba csöppenünk. Később a környezetünktől jövő negatív hatásoktól, bírálatoktól védeni kezdjük magunkat, blokkoljuk az élet valódi ritmusát és a dolgok természetes áramlását olyannyira, hogy sokszor már észre sem vesszük őket. Csupán idő kérdése és a blokkjaink különböző problémákhoz, fájdalomhoz és betegségekhez vezetnek.

A blokk (akadály) előtti területen felhalmozódik az energia-, vér-, és nyirokkeringés, így gyulladás, fájdalom jelentkezik. Az akadály mögötti területre kevesebb energia és tápanyag érkezik, működési zavar, később betegség alakul ki.

A legtöbb ember hozzászokik ehhez a helyzethez és csak akkor figyel oda jobban magára, amikor már probléma, fájdalom nehezíti az életét.

A legnagyobb blokkoló az életünkben a félelem. Amikor félünk, szó szerint leblokkolunk. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a félelem és a szorongás a vese energetikai rendszerét blokkolja, gyengíti és mivel a vesékben tárolódik a velünk született életenergia, nagyon fontos, hogy vigyázzunk rá, ha sokáig szeretnénk élni.

 

Mit teszünk velük?

 

A Lélekmasszázs gyengédsége, szeretete oldja a félelmet. A blokkok feloldódnak és az energia újra akadálymentesen áramolhat. Ellazultnak, szabadnak, boldognak érezzük magunkat újra.

A blokkok oldódásával a méreganyagok is kiürülnek a szervezetből a kiválasztó szerveinken keresztül (vese, bél, tüdő, bőr).

A blokkok oldódását sokszor érzelmi megnyilvánulás kísérheti pl. nevetés, sírás, hiszen felszínre jöhetnek olyan események és a hozzákapcsolódó érzések is, melyek az akadályt okozták és amiről már régen megfeledkeztünk.

Mindannyian rendelkezünk blokkokkal, traumákkal, sérelmekkel, de hogy hogyan kezeljük azokat, az csak rajtunk múlik. Hagyjuk, hogy leromboljanak és megbetegítsenek bennünket, vagy felismerjük a bennük rejlő új lehetőségeket. Oldódásukkal képesek leszünk jó döntéseket hozni és változtatni az életünkön.

A Test-Lélek-Szellem újra harmóniába kerül.

Amit még tudni kell!

A kezelés előtt átbeszéljük, megbeszéljük van-e valami kérdésed, amire szeretnél választ kapni vagy csak engedjük, hogy mit mutat meg magadnak MAGod. A ringatás, ami 50-60 perces, lágy zene mellett szűrt fényben, kényelmes ruhában történik. Érdemes átöltözni, ezzel is már jelzed testednek, hogy valamit leraksz, elhagysz. Hölgyeknél melltartó nélkül, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását és gyógyulását.

Tudnivalók az első látogatáshoz

Az aurád és a személyes energiád rendszeres tisztítása elengedhetetlen.
Ha úgy érzed, minden rendben van körülötted, akkor havonta egy alkalom is jól jöhet.
Akár tudod, akár nem, kapcsolatba kerülsz különféle emberekkel és helyekkel, amelyek mindegyikének megvan a maga energiarezgése.
Ezek az energiák nem mindig magas és pozitív rezgésűek. Így az energiameződ folyamatosan befogadja és eldobja a rezgéseket, a rezgések egy része (beleértve a saját gondolataidat, valamint a külső hatásokat) alacsony, és ha nem ellenőrzöd őket, akkor lefelé vihetnek, szomorúságba, búskomorságba, depresszióba.

Energiatestünk folyamatosan alakítja önmagát, hogy energiánk újra harmóniába kerüljön, a negatív energiák azonban idővel felhalmozódhatnak.
Mint ahogy a szőnyeget is időnként kitakarítjuk, a lelkünk is megérdemli ezt a törődést.

Ha csak a kíváncsiság hajt, akkor is ajánlom a minimum 3 alkalmat, mert mint egy hagymahéj, elképzelhető, hogy csak később mutatja meg magát a téma. És mivel eszedbe jutott ez a módszer, nagy valószínűséggel valami már megmutatná magát, mielőtt betegség képében tenné. Lehet akár 1-2 hangmasszázs után megdolgozva már a testet kipróbálni. Természetesen ez is egyén függő.

Ha valamilyen (krónikus egészségügyi, lelki eredetű, beragadt érzelmi, stb.) probléma megoldásán kezdesz, kezdtél el dolgozni, akkor érdemes 3-6 hónapot rászánni a gyógyulásra. Az elhatározás, a szívből jövő döntés AJÁNLOTT, mondhatnám nagyon fontos! Az első lépés megtétele fogja hozni az élményt, ami már energiát ad a továbbhaladáshoz.

Eddigi tapasztalat, hogy 3-6 alkalom, ami körülbelül 1-3 hónap alatt lefut, már eredményes.

Szeretettel várok nőket, férfiak, gyermekeket 9 éves kortól (szülői felügyelettel)

Ajánlott kezelés:

 • az első 3-5 alkalomra érdemes heti rendszerességgel jönni,
 • utána két hetente is megfelelő lehet.

 

Ringatás, lélekmasszázs, holistic pulsing árak:

Az árakról ide kattintva tájékozódhatsz

 

 

Ha tetszett, legközelebb próbáld ki a Metamorf masszázst vagy a Hangmasszázst vagy a Csakra harmonizáló talpmasszázst.

 

Ezek az írások is érdekelhetnek:

Tapasztalatok, élménymegosztások

Csakra harmonizálás

 

 

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Adataid a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Bejelentkezés, érdeklődés telefonon:

+36 70 978 0022

Az oldalon található kezelések, információk és javaslatok kizárólag a közérzet javítását szolgálják, nem minősülnek gyógyító beavatkozásnak, terápiának, és nem helyettesítik az orvosi kezelést! Tüneteivel javasolom, hogy forduljon háziorvosához, vagy szakorvoshoz!