Tapasztalatokról, élményekről, a kezelések után bekövetkezett változásokról olvashatsz.

 

Metamorf masszázs 

Gabi:

„A közelmúltban 2 alkalommal vettem részt Hellinger csaladállításon, aminek segítségével sikerült elengednem az engem nem szolgáló mintákat.
2009 óta foglalkozom önismerettel,önfejlesztéssel és a 2 családállítást követően éreztem, hogy magamon és az  önbizalmam növelésén kell dolgozni. Egyik kedves barátnőm javaslatára próbáltam ki a metamorf masszázst, aminek természetesen utána olvastam. Belül éreztem, hogy ez az amire szükségem van.
A metamorf masszázst az önbizalmam növelése miatt kezdtem el.

Az első alkalommal nem volt semmiféle testi reakció. Nagyon jól ellazultam, viszont a figyelmem az érintéseken volt. A csodálatos zene és masszázs hatására mely békét, nyugalmat, szeretetet éreztem, ami végig kísért a következő alkalomig.

A második alkalommal az ellazulás még mélyebb volt, végtelen szeretet, nyugalom és csodálatos illóolaj illata ,,kísért végig „.

Harmadik alkalommal megjelentek azok a testi reakciók (megrándult a kezem, kézujjam), amik a bennem lévő blokkokat oldották. Egész idő alatt úgy éreztem, mintha egy végtelen tenger vizén lebegnék biztonságban,és végtelen szeretetben. A vége felé sikerült olyat átélnem, amit az eddigi életemben sosem, semmiféle általam ismert módszernél sem (kineziológia, théta healing, SVT terápia, Hellinger terápia).

Valaki megjelent fölöttem és eltávolított belőlem valamit, aminek fekete színe volt.

Ennek hatására megkönnyebbülést éreztem,pici fáradtságot a nap hátralévő részében. Nyugodt voltam, és tudtam biztosan, minden sikerül amit szeretnék a közeljövőben.

Számomra az a csodálatos ebben a módszerben, hogy tudat alatt oldja a blokkokat; ami meggátol célunk elérésében.

Kíváncsian várom a 4.és 5.alkalmat illetve az ezt követő  pozitív változást az életemben.

A negyedik kezelés alatt is nagyon sok blokk oldódott bennem. A végtelen szeretet és nyugalom mellett-ami napokkal később is kihatott-megéltem egy csodálatos dolgot.
Virágokat láttam az arcomon,amik kivirágoztak. Ezt az élményt megosztottam Andival, aki nagyon örült ennek,azt mondta:,,Lehet most fogsz kivirágozni.”
Három héttel később történt egy hatalmas változás/áttörés ami biztos, hogy a metamorf masszázsnak köszönhető.
Visszamentem arra a mozgásos továbbképzésre, amit télen abbahagytam. Az oktatóm megkért,tartsak egy előadást arról a mozgásfejlesztő módszerről, amit a fejlesztőpedagógusi tanulmányaim során tanultam. Az előadás nagyon jól sikerült, jól éreztem magam és egyáltalán nem zavart az,hogy mások néznek.
Korábban nem szerettem illetve amennyire lehetett kerültem is az ilyen szituációkat.
Az oktatóm is megdícsért, továbbá felkért mégegy előadás megtartására 2 hét múlva.
Az ötödik alkalommal is csodás dolgokat éltem meg,olyan dolgot amit nem lehet szavakba önteni.Biztonságot, erőt,nyugalmat, hogy minden rendben lesz,elérem a kitűzött céljaimat.
Véleményem szerint ezt a masszázst receptre kellene írni minden embernek.
Andi fantasztikus ember, rendkívül nagy tudása van, empatikus, nagyon jó az intuíciója; pontosan tudta/ érezte  nekem mire van szükségem (hangtál/zene/illóolaj stb.)
Csodálatos ,,utazáson”vettem részt a kezelések alkalmával és az azt követő időszakban is.
Szeretettel ajánlom mindenkinek 💖

András:

Az első után: „Hu Andi Valamit nagyon feloldottál!!! A kommunikációm nagyon feloldódott!! Szinte már magamtól zavarba jövök hogy mennyire lazan es konnyen beszelek! Imadom!!”

A második után:” Megint érzek előrelépést ill felszakadást, oldódást! Most abban hogy sokszor hezitálok elkezdeni dolgokat. Most viszont egyszerűen elkezdem és csinálom…akár kisebb v nagyobb!!”

 

Lélek masszázs (Holistic Pulsing / Ringatás)

Marcsi:

„Andreához érkeztem Lélek ( Holiting pulsing) masszázsra. Nagyon kedvesen fogadott megnyugtató szavai után, kényelmes masszázs ágyra fektet. Halk zene segített az ellazulásban és ami ezután következett, az szavakban el sem mondható. Oly mértékben ellazultam, hogy egyáltalán nem éreztem a testem, vagyis csak ott ahol ép Andrea kezei érintettek.
Szertefoszlott a környező világ csak a lágyan érintő kezek és az energia áramlását észleltem.
Köszönöm ezt a fantasztikus élményt.”

 

Egyéni hangfürdő (Hangmasszázs) 

 

Adri:

“A hangtálak az első pillanatban magukkal ragadtak. Bevallom őszintén, először egy picit szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy hogyan is lehet hanggal masszírozni – de amint meghallottam az első hangot, magával ragadott. Sosem tudtam volna elképzelni, hogy ilyen földöntúli, csodaszép és megnyugtató hangokat lehet elővarázsolni egy egyszerűnek tűnő tálból.
Nem csak a hang dolgozik rajtad, hanem a tál rezgése is. Kellemesen simogatja, nyugtatja a testet, miközben a hangok kipucolják a fejedből az összes negatív gondolatot, és megtöltik pozitív energiával az egész aurádat.
A másfél órás masszázsnak olyan erős lazító hatása volt rám, amit korábban soha nem volt alkalmam megtapasztalni ebben a fizikai testben. Mélyebb, mint a legmélyebb meditáció, mert erőlködés nélkül köt össze önmagaddal.
Szívesen írnám fel receptre mindenkinek, de főleg a szkeptikusoknak!”


Zsolt:

„Andit lassan két éve ismertem meg egy bikram-yoga klubban, ahol hangtálas meditációt, „hangfürdőt” tartott. Először a kíváncsiság vitt, majd a pozitív tapasztalatok tették rendszeressé órái látogatását. A közös meditációkon valódi ellazulás személyes élményeit és tapasztalatait minden alkalommal megbeszéltük. Rengeteg, hasznos visszajelzést kaptam, melyek mindegyike valós és használható volt. Nemrég térdfájdalmam kapcsán kerestem fel egy hangmasszázs igényével, ami egy újabb, teljesen más élményt adott. Maximális koncentrációval és az egyénre történő odafigyeléssel olyan bizalmi légkört teremtett, amiben a hangok nyugtató hatása és kellemes érzése hozzájárult a probléma és tünetei felismeréséhez, ami lehetővé tette a gyorsabb gyógyulást”


Bea:

„Kedves Andi!  Nagyon jót tettél velem a hangtálkezeléssel! Legszívesebben minden héten jönnék. Sokat segít az ellazulásban, a blokkok oldásában. A hangok segítségével egy olyan régióba juttatsz el, ami varázslatos. Lágy, szép, finom. Köszönöm: Bea”


Fekete-Kiss Sándor videós élménybeszámolója (Jobb agyféltekés énektanár, a Hangdala megálmodója)

Második alkalom után: https://www.youtube.com/watch?v=w7oKrnpn8m0
Harmadik alkalom után: https://www.youtube.com/watch?v=q7AUM76okVk

 

 

Egyéni jóga 

 

Ildikó:

„Nagyon szeretek Andreához járni mert mindig megnyugszom nála. Legbensőbb titkaimat is el tudom mondani neki mert tudom hogy tud nekem véleményt, tanácsot adni. Szeretem a gyakorlatokat, a hangtálakat , felfrissülök és szebbnek látom az életet, ezért járok én már több éve hozzá.”


Ani:

” Azért szeretek ide járni jógázni, mert nagy bizalmam van az oktatóhoz. Amikor megismerkedtünk az első órán kikérdezett minden betegségemről, (mivel már nem vagyok fiatal) s hová járok azon kívül, hogy hozzá járok. A betegségem után nézett, a ahová járok oda is elment megnézni, hogy az milyen. Óra előtt megkérdezi van-e valami problémám s ahhoz igazítja az óra anyagát. Másik szempont, hogy megtanított elengedni a régi és mostani lelki problémáimat és azóta nagyon jól érzem magam. Remélem még sokáig lesz módomban, hogy járjak. ”

 

Relax masszírozás (Csak a Zöldsziget Masszázs Stúdióban)

Kata:

„Drága Andi! Nagyon köszönöm a masszázst, amit tőled kaptam egyik legnehezebb pillanatomban.Nagyon ügyesen csináltad, odaadással, figyelemmel, szívvel és lélekkel.
Nem csupán a test, hanem lélek masszázst is kaptam tőled.
Szeretnék egyike lenni ezentúl rendszeres vendégeidnek, mert ez az érzés kell…..”

 

Saját tapasztalatom, észrevételem

  • Eddigi tapasztalatom, hogy minimum három alkalom szükséges, hogy sikerüljön ellazulni, megpihenni, ne a technikát figyelje az ember
  • Ha azért jössz, mert nem érzed jól magad a bőrödben és pontosan nem tudod meghatározni miért, és változtatni akarsz, akkor 3-5 alkalom után kikristályosodik.
  • De ennyi kezelés után már elkezdenek a probléma körül levő „hagymahéjak lehullani” és ekkor már könnyebben jelenek meg információk, képek számomra is. Így akár olyan ‘feladatot’ is kaphatsz, amit otthon végezhetsz.

Ugyanis nagyon fontos, hogy ne tőlem várd vagy a technikától várd a segítséget. Mi csak mankók vagyunk, hogy megerősödj az első lépéseknél. ELSŐSORBAN MIATTAD fognak változni a dolgok.

Minél jobban vállalod a felelősséget a jobb létedért, annál látványosabb a haladás, a fejlődés.