“Az anyag elhasználódását a testben, a vízzel lehet javítani.”

 

A víz szerepe az emberi testben

 

Az emberi szervezet fő alkotó eleme. Ezért fontos, hogy oda figyeljünk rá!

A felnőttek testének kb. 65-72%-a víz, pl. egy 80 kg súlyú felnőtt szervezet kb. 54 l vizet tartalmaz. A tüdő 90%-a, a vér 82%-a, a bőr 80%-a, az izmok 75%-a, az agy 70%-a, a szív 75%-a, a máj 84%-a, a csontok 22%-a víz.

Csak az édesvíz alkalmas emberi fogyasztásra, így van ez az állatok és növények esetében is.
A víz szerepe az emberi testben létfontosságú.

 

A víz legfontosabb feladatai a szervezetben

 

  • A víz szállítja a tápanyagokat a sejtekhez.
  • A víz eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket.
  • A víz karbantartja a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron és protonszintet.
  • A víz párásítja a levegőt amit belélegzünk. Érdekelhet ez az írás: Légzés-Orr
  • A víz teszi rugalmassá az izületeket a csontok összekapcsolásához.
  • A legfontosabb szerveinket védő rugalmas burkot víz alkotja.

 

A harmatnak is fontos jelentősége van az emberi szervezetre, itt olvashatsz róla.

 

Nézzük, Dr. Masaru Emoto professzor hogy’ vélekedik a vízről 

 

A japán orvos és kutató, Masaru Emoto kísérletek tízezreivel igazolta: a víz nemcsak információkat, hanem érzelmeket és tudatot is tárol.

A víz elem a legjobb információhordozó, ami csak létezik.
A teremtés kezdete óta életfontosságú feladatot tölt be. A víz látja el valamennyi élőlényt a nélkülözhetetlen energiával, és szállítja el a salakanyagokat. Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerre „udvari szállító” és szemételhordó. Nem csoda, hogy a vízben sokan – így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathustra és Sebastian Kneipp – Isten teremtő erejét látták.

Ha a vizet fagyott állapotban lefotózzák, minden információ láthatóvá válik. A kialakult kristályok, amelyekre a tudós kísérleteit alapozta, világosan beszélnek. Nem csoda, hogy a vizet az elektroszmog is megváltoztatja, vagy hogy a mikrosütőben melegített víz már nem mutat kristályokat, hanem teljesen összezavarodott struktúrát. A mobiltelefonok vagy számítógépek mellett tárolt vízminták rövid időn belül szétrombolt struktúrájúvá váltak, és közepükön fekete lyuk keletkezett. Ugyanannak a víznek a struktúrája teljesen más képet mutatott, attól függően, hogy jó zene, jó gondolatok, imák vagy egyéb pozitív dolog hatásának tették ki, vagy rossz gondolatokkal, agresszióval, kemény rockzenével hatottak rá.

 

Részlet egy vele történt beszélgetésből

 

– A hado japánul voltaképpen az, amit Kínában csinek, Indiában pránának neveznek, vagyis egyetemes életenergia. De hogy függ össze a hado a vízzel?

– A víz az egyetlen dolog, ami képes megmutatni a hado képét. Kezdetben azt kutattam, mi az oka annak, hogy a jó minőségű vízben a jégkristályok szép és igen összetett rácsszerkezet szerint alakulnak ki, szemben a rossz minőségű vízzel, amelyben nehezebben jön létre szabályos kristályszerkezet. Később a különböző gondolati vagy zenei hatásnak kitett vizet, vagy folyók, tavak mintáit kezdtem vizsgálni. Amikor megértettem az összefüggést a víz és a zene, az érzések, a kimondott vagy papírra írt szavak, például imák és áldások között, azt, hogy a negatív és a pozitív üzenetekre másképpen fagy meg a víz, felfedeztem, hogy az ember mentális és emocionális állapota befolyásolja a jégkristályok képződését. … Ezután tehát öt éven keresztül fotókat készítettem, mígnem 1999-ben, éppen tíz éve kiadtam A víz üzenetei című könyvet.

A frekvencia jelentősége

 

Ha a gondolatok és a szavak ilyen erős teremtő-alakító erővel bírnak, ha minden láthatatlan frekvencia ilyen szembetűnő változásokat idéz elő, ahogyan Maszaru Emoto igazolta, akkor természetszerűleg felmerül a kérdés: milyen hatást gyakorol óvatlanul kiejtett szavaival környezetére az ember? Milyen következményei lehetnek a médiából áradó rossz híreknek, erőszakról és tragédiákról szóló tudósításoknak? Már Szókratész arra tanította a tanítványait, hogy a hírek esetén tegyék fel a kérdést: Jó hír ez? Fontos? Segítő?

Valamennyien ismerjük azt a lelkiállapotot, amikor levertek és kedvetlenek vagyunk, de kapunk egy jó hírt, és életkedvünk, energiánk azonnal visszatér. Ennek az a frekvencia az oka, amellyel a hír érkezett. A pozitív rezgések életigenlő információkat hordoznak, a disszonáns frekvenciák élettagadó rezgéseket.

 

„a vizet cselekedeteinkkel és szavainkkal tisztábbá és szebbé tehetjük.”

 

Sathya Sai Baba dél-indiai, köztiszteletben álló tanító szavai:
„Az egész világ rezgésekből áll. Körülvesznek minket az elektromos hullámok. Mivel ezek a rezgések manapság szennyezettek és tisztátalanok, beszennyezik az ember szívét is. A levegő, amelyet belélegez, a víz, amelyet megiszik, a táplálék, amelyet elfogyaszt, minden szennyezett. Csak az isteni név képes mindent ezen a világon megtisztítani és megszentelni.”

 

És egy merengésre okot adó összegzés

 

“Az anyag elhasználódását a testben, a vízzel lehet javítani.” (Ursinyi Julianna Ágnes: Utórezgések)

 

Tehát a víz információt tárol.
Testünk 70%-a vízből áll
Ergo a bennem lévő víznek emlékeznie kell a testem jó állapotára.

 

És ha a gondolatainkkal hatással tudunk lenni a bennünk lévő vízre, akár szólhatunk is neki, hogy
 állítsa vissza egészségünket.

Ezek is érdekelhetnek:

Ringatás
Hangmasszázs
Metamorf masszázs

 

Források:

http://octaform.hu/hu/elonyok/a-viz-szerepe

http://tgy-magazin.hu/uj-a-terapiaban/a-viz-uzenete

http://tgy-magazin.hu/arckepcsarnok/masaru-emoto-mi-a-csodat-tudunk-a-viz-titkairol

Ursinyi Julianna Ágnes: Utórezgések