Ezt a kezelést leginkább akkor ajánlom, ha úgy érzed le vagy merülve, bármilyen vitamint szedsz, nem segít. Ha feszült, ideges, stresszes napjaid vannak.

A REIKI szó, két összetevőből áll: REI=egyetemes, univerzális, KI=erő, életerő, energia.

Ez a módszer japánból indult útjának. Az aikido harcművészetben is ezt az erőt jelölik. A kínaik CSI-nek nevezik. Tai-csi, csi-kung, vagy az akupunktúra elméletében is ez az energia szerepel. Nekünk, európaiaknak is volt hasonló elméletünk, a Vis Vitalis (életerő). Először a lélekkel foglalkozz, azután a testtel! – vallja Usui nagymester. Másik fontos tanítása, ha változást, gyógyulást akarsz, tudj magad is megváltozni. Azaz fontos,hogy te is részt vegyél a saját javulásodban, tudj változtatni hozzáállásodon, gondolkodásodon. Ha ezeket a sorokat olvasod, úgy gondolom, te már elindultál ezen az úton. Ez az energia az Univerzum legmagasabb rendű, nem e-világi megnyilvánulása. Alapvetően nem a betegségek, hanem a mögöttük álló okok megszüntetésére szolgál.

Segít helyreállítani az egyensúlyt, a harmóniát, melynek következménye lesz

  • a testi-lelki egészség és pozitív gondolkodás
  • javulnak az emberi kapcsolatok
  • közelebb kerül az ember újra a természethez

Ez az önmagát szabályzó, intelligens energia, mindig oda, olyan időtartamban, mértékben és intenzitással áramlik, ahogy azt a tudattalanod be tudja fogadni, úgymond, „le tudod hívni“ rajtam keresztül.Így kizárt bármilyen hiba vagy tévedés lehetősége, mivel ezt befolyásolni semmiképpen nem tudom.

Az én felelősségem, hogy a Reiki tiszta és tökéletes csatornája legyek.

Ez az ez energia segít megélni a nehéz élethelyzeteket, oldja a stresszt, a szorongást, a depressziót, és az élethez való pozitív hozzáállásra, életigenlésre késztet bármilyen helyzetben.  A Reikivel kapcsolatban nincsenek dogmák, hiedelemrendszerek, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül mindenkinél működik, hívőknél és ateistáknál egyaránt.

Nem saját tapasztalat, de az öngyógyító folyamatok támogatása révén számos esetben hallottam betegek testi-lelki gyógyulását. Közöttük voltak különböző daganatos, áttétes rákos betegek, gerincbántalmaktól szenvedők, nőgyógyászati problémákkal küzdők.

A kezelés ruhában történik, masszázságyon.

30 perces kezelés, célja a csakrák feltöltésére és kiegyenlítésére szolgál. Közkedvelt, gyorskezelési forma.

60-70 perces kezelés, célja a testben felhalmozódott toxinok feloldása és a szervek energetizálása, így a test öngyógyító folyamatainak támogatása.

Ezt olyan esetekben ajánlom, ha valamilyen komolyabb vagy régóta fennálló problémával küzdesz vagy a hagyományos kezelés mellé keresel kiegészítő módszert, ami támogatja a gyógyulásod.

A gyakoriság lehet eseti jellegű, pl ha csak szeretnél feltöltődni egy stresszesebb időszak után, ekkor elég heti 1 kezelés vagy ritkábban.

Ha a problémád komoly vagy régebb óta fennáll, akkor legalább heti 2-3x ismétlés szükséges.

De akár naponta is fogadhatsz reiki kezelést, nincsen limitje.Ezért ajánlom ezt a módszert megtanulni és akkor önmagadat tudod kezelni.

Fontos információ! 

Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat és diagnosztizálhat, így a kezelés jogi szempontból közérzetjavító tevékenységnek minősül.

Általános alkalmazási esetek:

  • kimerültség, stressz, fejfájás, allergia, megfázás
  • szorongás, érzelmi problémák, depresszió
  • méregtelenítés
  • műtétek előtt és után segíti a felépülést, a megerősödést, gyorsítja a sebek gyógyulását
  • betegségek kezelése
  • távba is alkalmazható

Szeretettel látlak!