„Méhünk elraktározza életünk minden eseményét. Elraktározza minden interakciónkat és reakciónkat a kapcsolatainkon belül. […] méhünk emlékszik és kész arra, hogy beszéljen velünk minden félelméről, és minden öröméről.”  Queen Afua, Szakrális nő

Miért is fontos a méhünkkel kapcsolódni?

 

„Minden dolog a nőben születik meg. A nő virágzó fa. Ő az Univerzum, a teremtés középpontja, az anyaföld. A nő az erő forrása. Válj nővé! Légy tudatában erődnek.” (Lynn V. Andrews)

 

Ezt az erőt belső és külső forrásokból szerezhetjük be.

nőies csakrák feladata – ezek a párosak, szex/szakrális csakra, szív csakra, harmadik szem csakra – a relaxáltság elérése, az érzésekkel, a szeretettel való kapcsolódás, a nyitottságra való képesség, a nyugtatás, a befogadás, az intuíció.

férfias csakrák aktívak, erős akarat jellemzi, hiszen az elméből ered a férfias energia.

És itt a lényeg! Mi nők a szívünkből teremtünk, oldunk meg feladatokat és ehhez az erőt a méhünktől kapjuk.

A MÉHünk energetikai szempontból legbensőbb én-tudatunkhoz és belső világunkhoz kapcsolódik.

Álmaink, teremtő erőink, kreativitásunk fő központja. Egészségi állapota tükre érzelmi állapotunknak, s lelkünk legmélyén az Önmagunkba vetett hitnek.

A méh egészségét veszélyezteti, ha egy nő nem hisz önmagában, vagy túlzott mértékben önkritikus.

Az ősi időkben, de ma is, a méhünk mint egy kehely, magába gyűjti a körülöttünk lévő energiákat (szennyeződéseket), hogy átalakítsa, megtisztítsa és a menstruációval elengedje. Sajnos, napjainkban már akkora ez a szennyeződés – ami jöhet a környezetből (leginkább a párkapcsolatból), a generációs mintákból, örökölt vagy szerzett negatív nőiességbeni megélésekből -, hogy ebben a leterhelt világunkban a test illetve a menstruáció nem tud ezzel megbírkózni segítség nélkül. Ezért ajánlott tudatosan tisztítatni, erősíteni, kapcsolódni méhünkhöz.

Ha nem segítjük, először energia zavarok keletkezhetnek, majd érzelmi-lelki gondok, idővel akár méh-petefészek-mell betegségek léphetnek be az életünkbe.Testünk jelez.

Ahogy elkezdesz kapcsolódni méheddel, tisztítod, gyógyítod, meggyógyítod önmagadat, nőként a helyedre állsz. Ahogy gyógyulsz belül, úgy alakul át a külső világod is. A párkapcsolatod, a munkahelyed, az élettered.

A méh szakrális kapcsolódásával szeretnék segíteni utadon. A méh szakrális tánca tulajdonképpen 25 mozdulatból áll női jóga, (de nem a jin jóga), melyek között vannak jóga elemek és táncra emlékeztetőek. A mozdulatok kitartottak, ezzel segítve az összekapcsolódást méheddel, önmagaddal.

Ezekkel szeretnélek megismertetni, egyéni foglalkozás keretében, hogy az adottságodnak megfelelő ritmusban tudjunk haladni.

Cél egy egészséges, élettel teli méh, mellyel egy megerősödött, teremteni képes nővé válhatsz.

 

​A mozdulatok elvégzéséhez semmily​e​n előképzettség nem szükséges.

Kinek ajánlom a méh szakrális táncát

 

Minden nőnek, akinek fontos a testi-lelki-szellemi egészsége, jóléte, de talán kifejezetten ajánlott akik

– Nőgyógyászati betegséggel küzdőknek /mióma, ciszta, petefészek rendellenességei, menstruációs problémák, görcsök, endometriózis, krónikus kismedencei fájdalom, hólyaggyulladás, menopauza

– Feszültséget hordozó, korlátozó, egészségtelen kapcsolatból szeretnél kiszabadulni

– Szexuális problémával rendelkezőknek, frigiditás, orgazmus hiány, fájdalmas nemi közösülés

– Terméketlenség, meddőség esetén;

– Önszeretet, Önelfogadás, Önbizalom, Önbecsülés hiánya esetén

– Blokkolt kreativitás, életöröm, életszenvedély hiánya

– Régóta vagy egyedül

– Elutasítod a férfiakat

– Szégyenérzet van benned a nemiségeddel kapcsolatban

– Azok számára is ajánlott, akiknek Hysterectomiája /méh eltávolítása/ volt

 

A találkozások

 

Hozz kényelmes ruhát, amiben könnyen tudsz mozogni. A foglalkozások 90 percesek.

​​Az óra felépítése általánosságban:

– „Hogy vagy?”

– Az órára hangolódás​, bemelegítés

– A mozdulatok begyakorlása

– Relaxáció hangtállal

1 alkalom 15.000,- Ft

 

​Ez egy folyamat, amire érdemes időt szánni. Már az első alkalom után érezhetsz változást, de minimum 8 alkalom ajánlott, hogy a mozdulatokra sejt szinten emlékezz.