3-6-9   Elindulok ÖnMAGamba

Életed olyan irányt vett, amit nem tudsz kezelni?
Feladnád a helyzetet, mert annyira kilátástalannak látod?
Megismernéd valódi Önnönmagad?
Hajlandó vagy elindulni a spirituális úton, de nem tudod merre és hogyan kezdj neki?
Esetleg életközepi válságban vagy?

Talán sokat hallhatod, hogy ha megismered önmagad, ha az önismeret útjára lépsz az életed sokat változhat.
Esetleg azt is hallottad, hogy ahhoz, hogy a belső valódhoz eljuss, a hagymahéjakat, amiket az eddigi élettapasztalatod, a helyzetek, a vitatkozások, a félelmek, a dühök alkotják, szépen le kell fejteni.
Ehhez idő kell, hiszen hosszú ideje tartogatod magadban, és kitartás szükséges, no meg akaraterő. Ha esetleg valamelyikkel hadilábon állsz, a folyamat alatt észreveszed hogyan fejlődnek ezek, hiszen a döntést meghoztad, így minden azon van körülötted, hogy támogassa elhatározásodat.
Lehet gondolkoztál is már rajta, hogy ‘Rendben, elindulok!’, de ‘Merre induljak’, ‘Melyik a jobb’?

Nincs jó vagy jobb.
DÖNTÉS van.
Szívből jövő.
És ha ezt meghoztad, megtalálod a számodra megfelelő utat is.

Ehhez szeretnék egy lehetőséget mutatni számodra.

Különböző rezgések segítségével nekivághatsz, hogy a hagymahéjakat, amik a belső önvalódat, az igazi énedet körülveszik, lassan, a te ütemedben lehámozd, és meghallhasd szíved hangját.

3 – 6 – 9 , mert

3 különböző rezgés, 90 percben (Hangmasszázs, Holistic Pulsing – Ringatás, Metamorf masszázs)
6 hónap kell körülbelül, hogy biztos alapokkal indulj tovább az életedben. Körülbelül 3 hónap, míg a testedből, a rendszeredből elinduljanak, felszínre jöjjenek amiket a „szőnyeg” alá söpörtél és kitisztuljon a testedből
9 alkalom összesen, 3×3

Esetleg azt is hallottad, hogy ahhoz, hogy a belső valódhoz eljuss, a hagymahéjakat, amiket az eddigi élettapasztalatod, a helyzetek, a vitatkozások, a félelmek, a dühök alkotják, szépen le kell fejteni. Ehhez idő kell, kitartás, akaraterő. Ha esetleg valamelyikkel hadilábon állsz, a folyamat alatt észreveszed hogyan fejlődnek ezek, hiszen a döntést meghoztad, így minden azon van körülötted, hogy támogassa elhatározásodat.

Különböző rezgések segítségével nekivághatsz, hogy a hagymahéjakat, amik a belső önvalódat, az igazi énedet körülveszik, lassan, a te ütemedben lehámozd, és meghallhasd szíved hangját.

A találkozások alkalmával a következő lehetséges (és minden más,mivel intuícióból dolgozom)

 • Az első alkalommal rövid ismerkedés, ha akarsz mondani magadról, problémádról valamit, megteheted, de nem kötelező.
  Hangmasszázzsal kezdünk, ami az első alkalommal lehet, hogy nem megnyugvást hoz, mivel ezzel még nem találkoztál és minden idegszáladdal figyelsz.
  De lehet sírás, nevetés. Ezekkel nincs probléma, a lényeg, hogy neked ne legyen elvárásod, így a rezgések is könnyebben tudnak a testedben haladni.
  A kezelés után megoszthatod élményedet, de nem kötelező, illetve én is elmondom, mit tapasztaltam, ha kéred. Ezután megbeszéljük a következő két alkalom időpontját, ami egy vagy két hét eltelte után lehetséges. Mivel energetikai kezelésről van szó, – igaz csak most indulsz el, de lehet már nagyon fogékony leszel mindenre – és tapasztalod a változásokat. Ez lehet akár betegség is, mivel a régit megmozgattuk, felszakadt és a betegség által kitisztul a szervezetedből.
 • Minden alkalommal megbeszéljük a történteket, ki-mit tapasztalt, érzett. Jöhetnek képek, emlékek, fények, színek, illatok, hangok, bármi, de lehet nem jön semmi sem és csak álomban jelenik meg egy üzenet.
 • Mindig történik csakra tisztítás, feltöltés is.

Fizetési lehetőségek:

 • egy összegben: 99.000,- Ft (26%-os kedvezmény)
 • két részletben: az első alkalommal: 59.000,- Ft; az ötödik alkalommal: 59.000,- Ft (18%-os kedvezmény)
 • alkalmanként: 15.000,- Ft / alkalom

 

A kezelések a III. Vályog utcában hétfőtől péntekig vagy a IX. Ráday u. 16-ban, a Zöldsziget Masszázs Stúdióban, vasárnap érhetőek el.

 

Talán ezek az oldalak is érdekesek lehetnek Neked:

Tértisztítás

Rezgések

3 6 9 jelentősége

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Adataid a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Bejelentkezés, érdeklődés telefonon:

+36 70 978 0022

Az oldalon található kezelések, információk és javaslatok kizárólag a közérzet javítását szolgálják, nem minősülnek gyógyító beavatkozásnak, terápiának, és nem helyettesítik az orvosi kezelést! Tüneteivel javasolom, hogy forduljon háziorvosához, vagy szakorvoshoz!

E-mail:
sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 70 978 0022

Cím:
1032 Budapest, Vályog u. 9

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyes azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.

Copyright @ 2018 - 2022 SprokAndrea - Rezgések