Ismerd meg a jóga bizonyítottan jótékony hatásait,
személyedre szabott mozgásokkal, gyakorlatokkal.

Egyéni jóga – magán jógaóra

KayaKalp jógaoktatói végzettségemet 2011-ben szereztem a Rishikesh Nemzetközi Kulturális Alapítványnál.
A jóga gyakrolatok mellett, ajurvédával, csakra terápiával, légző gyakorlatokkal, filozófiával és meditációval is foglalkoztunk.

Számomra nem csak a fizikai test a lényeg. Célom a TEST-LÉLEK-SZELLEM egyensúlyának megteremtése.

Lehet idő kell, hogy egymásra hangolódjunk, de nem véletlen ha találkozunk. Tudom, ilyenkor nem csak én adok, de TE is adsz nekem, amit hálásan köszönök!

A fizikai testtel való foglalkozás alatt előjöhetnek olyan kérdések, amik most az életed előrelépésében fontosak, és foglalkoztatnak. Így a légzések, gerinc rugalmasságának megőrzése mellett mindig az aktuális hangulatnak, probléma megoldásának helyreállítása is a cél.  

A megoldást TE találod meg, én csak kérdésekkel segítelek, támogatlak.

Van hogy hangtál használatával történnek az órák. Inkább a lelkiségre, nyugalomra fordítjuk a figyelmünket, mint a minél nehezebb ászanák elvégzése . A jóga mellékhatása lesz, hogy erősebbé, kitartóbbá, magabiztosabbá válsz.

Az első alkalommal elbeszélgetünk, megbeszéljük mi a problémád, mit szeretnél. Könnyed órát tartok, felmérem a tested reakcióját az ászanákra, légzőgyakorlatokra, Ez 60-90 perc, 10.000,- Ft

Majd eldöntheted, hogy melyik órát választod.

Tudnivalók az első látogatáshoz
  • Kényelmes ruhát, ha van lehetőséged tapadós talpú zoknit és nagyobb törölközőt vagy plédet hozz magaddal amit leterítesz a jógamatracra.
  • A gyakorlóruha lehetőleg hosszú szárú nadrágból (melegítő nadrág is tökéletes) és atlétából, illetve egy hosszú ujjú pólóból, vagy melegítő felsőből álljon. Gyakran használunk erős vagy dinamikus gyakorlatokat, ami után kimelegszel, viszont a nyújtásoknál, relaxációnál szükség lehet egy melegebb fölsőre, esetleg zoknira is.
  • Ne egyél jóga óra előtt 2-3 órával és utána is várj egy órát!
  • Ne igyál óra közben, viszont utána bőven vegyél magadhoz folyadékot, lehetőleg szénsavmentes vizet!
  • Igyekezz jóga közben pontosan követni az utasításokat, de fontos, hogy tartsd tiszteletben a határaidat!

Árak:

60 perces foglalkozás: 10.000 Ft                    Az első alkalom után lehetőség van 5 alkalmas bérlet vásárlására: 45.000

90 perces foglalkozás: 15.000 Ft                    Az első alkalom után lehetőség van 5 alkalmas bérlet vásárlására: 67.500

 

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Adataid a törvényeknek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Bejelentkezés, érdeklődés telefonon:

+36 70 978 0022

Az oldalon található kezelések, információk és javaslatok kizárólag a közérzet javítását szolgálják, nem minősülnek gyógyító beavatkozásnak, terápiának, és nem helyettesítik az orvosi kezelést! Tüneteivel javasolom, hogy forduljon háziorvosához, vagy szakorvoshoz!

E-mail:
sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 70 978 0022

Cím:
1032 Budapest, Vályog u. 9

Copyright @ 2018 - 2021 SprokAndrea - Rezgések