Gyere és tapasztalj meg egy mezítlábas sétát

Újhold napján, hajnalban a harmatban, mezítláb a Mezítlábasban.

Gondoltam, programot szervezek a koránkelőknek, a rosszul alvóknak, akik kilépnének a komfortzónájukból, az akaraterő fejlesztőknek, a kíváncsiaknak.

Ezért szombat (07.10.) hajnalra egy kis kimozdulást szervezek.

Mezítláb a Mezítlábasban.

Séta a harmatos fűben mezítláb, légzőgyakorlatokkal, kis átmozgatással, lépés meditációval, majd 23 különböző járófelületen járkálással.

Ezen a szombaton Újhold lesz, így ennek energiáit is érdemes felhasználni. Bővebben lejjebb.

 

Jönnék mezítláb 🙂

Bővebben a mostani Újholdas programról

Sokan tapasztaljuk az Újhold hatását hangulatunkon, alvásunkon.

De mit is rejt az Újhold? Egy új kezdet lehetőségét.

Bár ez minden reggelre igaz, de ekkor még inkább, így érdemes (lehet) tudatosan felkészülni.

Ezen a napon, vagy a környékén, mert a hatása már megvan, érdemes minden olyan dologgal foglalkozni, ami megújít téged. Új tervek, új szokások bevezetése, új álmok megvalósítása. Megnevezhetjük vágyainkat, megengedve magunknak, hogy tényleg valóra váljanak, és ha sikerül elképzelnünk, beleélnünk magunkat, már sokat tettünk az ügyben. A körülöttünk lévő energiák pedig segítik, hogy vágyunk fizikaiba megjelenhessenek.

Újholdkor nagyon jó új dolgokat kipróbálni.

Ehhez lehet egy segítség a mostani hajnali harmatos mezítlábas séta légzőgyakorlatokkal, energetizáló gyakorlatokkal, könnyed mozgással, lépés meditációval. Kapcsolódhatsz önmagaddal, szíved vágyával, a természettel.

Változatos járófelületeken járkálunk mezítláb, egy természetes masszázst adva a talpunknak. Hatunk az egész szervezetünkre, vérkeringésünkre, közérzetünkre. Ráhangolódhatsz vágyadra, amit akár már korábban összeírtál, vagy hagyod, hogy az adott pillanatban jelenjen meg.

A hajnali kelés általában véve kellemetlen gondolatokat hoz elő. Vagyis én így voltam vele, de mikor beleszippantok a levegőbe, majd mélyeket lélegzek, hogy tüdőm minden sejtjét átjárja a friss, oxigén dús levegő, mikor hallom a madarak csicsergését, érzem a nap kellemes sugarait csak a hála, az öröm és a boldogság jár át. De viszont jótékony hatása van mind a mezítláb járkálásnak, mind a hajnali kelésnek.

De az új kezdetet megelőzheti egy „nagytakarítás”. Elengedése a feleslegnek. Ezek lehetnek személyek, múltbéli események, kapcsolatok. Felteheted a kérdést, hogy az az esemény, személy előre visz, vagy visszahúz? Ha őszinte a kérdésed, a választ is megkapod/megkaphatod.

„Örültem, hogy ilyen klassz indokot leltem arra, hogy ezen a szép nyári szombaton nem sokkal napkelte után felkeljek. Izgatottan érkeztem, mert nem tudtam pontosan, hogy mi fog történni. A zsepkendőnyi kis park igazi varázs hely a város határában: vidékszag – trágya, de ez is csak erősíti a térugrás élményt  , brutál madárcsicsergés, és az épp felkelőben lévő Nap lombokon átbukó surlófénye fogadott. Na meg egy extradrága padlószőnyegre emlékeztető, finoman hűvös fű. Nagyon tetszett az ösvényjárásra ráhangoló bemelegítő rész is, a vezetett meditáció, a felpezsdítő-kisimító légzőgyakorlatok, a könnyű átmozgatás. Az ösvény pedig maga volt a talp-mennyország  Nagyon kerek volt felvezető gyakorlatostól, ösvényestől, lezáró gyakorlatostól az együtt töltött kb 1 óra. Feltöltődve, kisimulva indult a szombat, ami a koránkelésnek hála: gigantikusan hosszúnak tűnik! Mint ha nem csak energiát, de egy extra napot is nyertem volna  „

Kívánom tapasztald meg ezeket az impulzusokat!

Kezdés 07.10-én, szombaton 05:30-kor, találkozó 05:20-kor a 243-as busz Pince köz megállójában, vagy 05:25-kor 1038 Bp., Árok u. 1. (Békásmegyer-Ófalu), Mezítlábas ösvény bejárata.
A Batthyány térről 4:38-kor indul az a HÉV amivel időben eléred a 05:15-kor Békásmegyerről induló 243-as buszt. Békáson a HÉV aluljáróban az ‘A’ kijáratnál jutsz a 243-as busz megállójához.
Visszafele a busz: 06.40, 06.50, 07.10,07:20, 07:40-kor mennek a HÉV állomáshoz.

Szeretettel várom a korán kelőket, a rosszul alvókat, a kíváncsiakat, a komfortzónából kilépőket és mindenkit, aki megtapasztalná a harmatos fű és a saját mezítlába találkozását!

A program hossza kb 1 óra, akinek van kedve mehet utána a Kevélyre, vagy tovább a Teve sziklához.
Részvételi díj adomány jelleggel, amennyit gondolsz.

Bővebben olvashatsz a mezítláb járkálás, a hajnali ébredés jótékony hatásairól https://rezgesek.hu/hajnalbanaharmatban/

Mit érdemes hoznod: 
vizet
papírzsebkendőt
jógamatracot/ papucsot, ha esetleg nem lennél a füvön túl sokáig

Miben érdemes lenned:
kényelmes ruhadarab, amiben szabadon tudsz mozogni

Mit kerülj:
szoros ruhadarabokat vagy kiegészítőket (öv, óra)

 

 

 

 

Telefonon: +36 70 978 0022

E-mail:
sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Bejelentkezés:
+36 70 978 0022

Cím:
1032 Budapest, Vályog u. 9

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyes azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.

Copyright @ 2018 - 2022 SprokAndrea - Rezgések